Opdrachten voor schilders

Heb jij ervaring met diverse vormen van uitvoerend schilderwerk en ben je op zoek naar een baan? Wij hebben regelmatig opdrachten voor schilders in ons aanbod. Ben jij degene die wij zoeken? Meld je vandaag nog aan. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Wie ben jij?

Als allround schilder werk je dagelijks zelfstandig aan diverse schilderwerkzaamheden. Je voorziet woningen, nieuwbouw en bedrijven van een vers likje verf. Ook ben je inzetbaar voor klussen als houtrotsanering, behangen en plaatsen van nieuw glas in de kozijnen.

Wat zoeken wij?

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij momenteel op zoek naar een vakbekwame en ervaren onderhoudsschilder. Wij zijn op zoek naar iemand die secuur is en vakkundig werk levert. Je hebt bij voorkeur een afgeronde schildersopleiding en bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke baan in een afwisselende werkomgeving. Het gaat om een tijdelijke functie in de omgeving van Rotterdam. Je krijgt een contract bij B-Power en ontvangt een marktconform salaris. Wanneer de werkzaamheden naar tevredenheid worden uitgevoerd, bestaat de mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Iets voor jou?

laura-van-der-burghIs deze opdracht echt iets voor jou? Neem dan contact op met Laura via

info@b-power.nl of bel naar 010-59 028 49.

Is deze opdracht iets voor jou?