B-Power
Spring naar content
Werk dat werkt

VIND DE POWERBAAN DIE BIJ JE PAST

ZOEK JE WERK?

Wij zijn actief in de bouw, techniek en industrie en fixen de leukste powerbanen op zowel uitzend- als detacheringsbasis. Voor een korte of juist lange periode, onze opdrachten passen altijd.

Hoe is dat?

voor b-power werken

Angel is alweer een tijdje bij ons aangesloten. Hij waardeert de persoonlijke aandacht en vindt het fijn dat we zo snel schakelen.

B-power (timmerman) 16 nov-10
"B-Power is een professioneel bedrijf en fijn om mee samen te werken! De medewerkers doen hun best om werk te vinden en iedereen blij te maken"

SAMEN VINDEN WE JOUW POWERBAAN!

We zoeken altijd nieuw talent

Samenwerken? Hoe doen we dat?

En hoe helpen we jou verder?

Je solliciteert bij ons op een vacature

Ben jij dé perfecte kandidaat voor één van de openstaande jobs? Top! Laat ons via e-mail, WhatsApp of het contactformulier op de website weten dat je interesse hebt. En vertel dan ook meteen waarom deze vacature je zo goed past.

Je gaat op gesprek bij de opdrachtgever

Zien wij een match, dan laten we je dit meteen weten. Daarna plannen we een kennismakingsgesprek in, zodat jij en je potentiële opdrachtgever elkaar beter kunnen leren kennen.

Wij verzorgen het contract of dragen het “stokje over”

Voor jou voelt alles goed en de opdrachtgever wil graag met je aan de slag. Dat is een lekker begin! Wij zetten alle afspraken en voorwaarden op een rij en maken een contract voor je op. Gaat het om een opdracht via werving en selectie? Dan ga je direct in dienst bij onze opdrachtgever.

Je gaat aan de slag!

Alles helemaal check? Dan kun je starten met je nieuwe job. Wel eerst nog even het contract tekenen en – natuurlijk – je eerste werkdag met blokletters in je agenda zetten. Wij wensen je in ieder geval alvast veel plezier!