B-Power zoekt dagelijks naar flexwerkers die perfect bij onze opdrachtgevers passen.  Ook heeft oprichter Laura van der Burgh een workshop gevolgd om op een persoonlijke manier de beste matches te maken. Maar hoe gaat het er nu daadwerkelijk aan toe, wanneer je werk zoekt via B-Power? Wij vroegen het de 30-jarige Kevin.

Hoe ben je bij B-Power terecht gekomen?
“Ik plaatste mijn cv op internet, waarna Laura mij heeft gebeld. Dat vond ik al verrassend, want meestal hoor je niets meer als je je gegevens op een vacaturebank plaatst. We bespraken de mogelijkheden. Daarna heeft Laura mijn cv doorgestuurd naar de klant. Ook maakten we meteen een afspraak voor een intake. Diezelfde dag kon ik nog op gesprek komen bij een werkgever.”

Heb je een baan gevonden via B-Power?
“Uiteindelijk niet, maar het had zomaar gekund. Ik ben wel op sollicitatie geweest via Laura. Dit gesprek verliep soepel. De dag voordat Laura me belde dat ik het was geworden, vond ik een baan bij een andere werkgever. Die paste qua werkzaamheden beter bij mij en daarom ben ik daar aan de slag gegaan. Wat prettig was, was dat dit voor Laura geen probleem was. Ze laat echt merken dat het belangrijk is om voor jezelf te bepalen wat het beste bij je past. Is dat een andere baan dan die zij heeft gevonden: even goede vrienden.”

Hoe kijk je terug op het proces?
“Het gehele proces verliep soepeltjes. Laura neemt het initiatief in de benadering. Aan de hand van de informatie die ze verzamelt, gaat ze aan de slag. Ze neemt de tijd voor je en toont begrip voor eventuele persoonlijke situaties. Ze laat de zaak niet op z’n beloop. Van Laura weet je dat ze daadwerkelijk bezig is met het regelen van een baan. Je hoeft je niet af te vragen of je er nog wel eens wat van hoort. Ze reageert vlot en komt snel bij je terug om zaken terug te koppelen. Mocht ik nog eens op zoek zijn naar werk, dan zoek ik sowieso contact met Laura!”

Ben jij ook op zoek naar een tijdelijke functie in de bouw, techniek of industrie? Wij helpen je graag! Neem contact op met Laura van der Burgh via laura@b-power.nl