Werkvoorbereider (bouwkundig)

Rotterdam
Geplaatst 3 weken geleden

Over de functie

Ben jij reeds ervaren in werkvoorbereiding en haal je er voldoening uit wanneer een nieuw project perfect voorbereid is? Heb je ruime ervaring en veel bouwkundige kennis welke je wilt inzetten voor verduurzaming? Reageer dan direct! Want wij zijn op zoek naar jou!

In deze functie ben je de bouwkundig specialist en vraagbaak binnen  het  team  van werkvoorbereiders en projectleiders.  Je  onderhoudt  contacten  met  leveranciers,  klanten  en  collega’s  en  eventuele  andere ketenpartners. Je werkt nauw samen met de projectleider. Je informeert  juist en tijdig van de uit te voeren werkzaamheden (planning hiervan), zelfstandig ga je aan de slag met de administratie van projecten en het calculeren van offertes voor opdrachtgevers. Je onderhoudt contact met opdrachtgevers zodat zij jou de juiste en gedetailleerde informatie verstrekken. Dit zorgt ervoor dat je ontwerp en calculatie zo secuur mogelijk berekend zijn. Je vraagt prijzen aan bij onderaannemers en leveranciers om te zorgen dat de offertes volledig zijn. Je maakt ook prijsvergelijkingen met eerder gecalculeerde projecten, doet een inschatting van de benodigde arbeid en onderzoekt verschillende werkmethodes. Je verwerkt de project administratie, waaronder het meer- en minderwerk.

Werkzaamheden

 • Inventarisatie en inspectie van te offreren objecten;
 • Onderhoudsmaatregelen bepalen in overeenstemming met het bestek en/of de opdrachtgever;
 • Calculeren van opdrachten en projecten;
 • Offertes opvragen voor specialistische werkzaamheden;
 • Projectplannen samenstellen en overdragen;
 • Adviseren en contact onderhouden met opdrachtgevers

Wat zoeken we?

Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een ervaren calculator die beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent accuraat, deskundig en durft opdrachtgevers te adviseren op het gebied van onderhoud. Door jouw cijfermatig – en commercieel inzicht ben je in staat om de beoogde resultaten te bereiken. Je neemt zelf initiatief en vindt het fijn om zelfstandig te werken.

Als werkvoorbereider bouwkundig:

 • Beschik je over een hbo opleiding of mbo met tenminste vijf jaar werkervaring
 • is relevante werkervaring van minimaal een drie tot vijf jaar een vereiste (dit mag branche gerelateerd zijn)
 • beschik je over kennis en ervaring met MS Office, LEAN en BIM
 • beschik je over actuele kennis van wetten en regels
 • beschik je over kennis van en ervaring met grootschalige renovatieprojecten (in bewoonde staat verdient een pre)
 • heb je een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen.

Wat bieden we?

 • Salaris conform cao SAG;
 • Brutoloon indicatie tussen €3000 en €4000 per 4 weken, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Collegiale werksfeer met hoge mate van kennisdeling onderling;
 • Prettige werkomgeving;
 • Pensioen BPF;
 • 8% vakantiegeld;
 • ATV-uren volgens cao SAG;
 • Direct in dienst bij de opdrachtgever!

Bedrijfsprofiel opdrachtgever

Het betreft een full-service onderhoudspartner uit de regio dat totaaloplossingen voor verduurzaming en (grootschalige) renovaties aanbiedt. Het bedrijf werkt o.a. voor woningcorporaties, VvE’s, gemeentes, zorginstellingen en scholen.

Ze komen dagelijks bij bewoners thuis, op de werkplek of in hun gebouw. Dit is de plek waar ze zich vertrouwd en beschermd voelen of de plek waar ze geconcentreerd hun werk verrichten.  Het belangrijkste, gezamenlijke doel is dan ook om de bewoners of gebruikers met zo weinig mogelijk overlast, snel weer te laten genieten van hun huis of gebouw.

Wat doet B-Power voor jou?

In deze vacature treedt B-Power voornamelijk op “aan de voorkant” van de sollicitatieprocedure. Wij maken het eerste contact met jou, voeren de gesprekken, bemiddelen naar een kennismaking met onze opdrachtgever toe, doen de opvolging hiervan etc. Wanneer er werkelijk tot een samenwerking komt, dan draagt B-Power hier het zgn. spreekwoordelijke stokje over en vindt de contract- en salaris onderhandeling tussen jou en onze opdrachtgever plaats. Uiteraard blijven we jouw belangen altijd behartigen gedurende het traject en ben je vrij om ons weer te contracten bij vragen of onduidelijkheden.😊

Na verloop van tijd bieden we de mogelijkheid voor een evaluatie en we proberen altijd jouw belangen te behartigen bij onze opdrachtgevers. Jij blij = Wij blij!

Ben jij de werkvoorbereider die we zoeken?

Spreekt de functie van werkvoorbereider / bouwkundig je aan en wil je meer weten? Bel, app of mail ons en we vertellen je er graag meer over.

Heb je al een baan en ben je toe aan de volgende stap? Of werk je als ZZP-er en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? We denken graag met je mee in wat je kunt en welke nieuwe stap in je carrière bij jou past.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Laura van der Burgh op 010-5902849 / 06-57541099 of via laura@b-power.nl

Vacature eigenschappen

Vacature categorieUTA
OpleidingsniveauMBO 3/4
Aantal uur40

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.