Voorbewerker Schade

Westland
Geplaatst 4 weken geleden

Over de functie

Vind je het leuk om aan de slag te gaan bij een lokaal familiebedrijf vol met enthousiaste medewerkers? Word je vrolijk van schade  opknappen?  Heb  je  al  enige  ervaring  als  voorbewerker  in  de  schade branche? Neem dan contact met ons op, want wij zijn op zoek naar  mensen  zoals  jij!                        

Geen schade is te uitdagen voor jou in deze functie! De  werkzaamheden  zijn  iedere  dag  weer  anders en dit maakt je werk afwisselend. Je werkt veel samen in het team van het bedrijf; het schade voertuig gaat namelijk door een opknap proces om weer als vanouds te worden en jij wordt een onderdeel van deze ketting vol met schakels. Je werkt daarom ook met een planning om samen met je collega’s te streven naar het meest efficiënte resultaat.    

Werkzaamheden

 • Als voorbewerker voer je zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden in de voorbewerking uit.
 • Je bent verantwoordelijk voor het plamuren, schuren, afplakken en in de grondverf spuiten van oude Jeeps (restauratie)
 • Het lassen / repareren van de onderdelen zou tot de werkzaamheden kunnen behoren, maar dit is niet verplicht.
 • Je zorgt ervoor dat elk voertuig of onderdeel strak de spuitcabine in gaat.

Wat zoeken we?    

Als Voorbewerker Schade:

 • heb je aantoonbare werkervaring van minimaal een jaar.
 • beschik je over mbo werk- en denkniveau.
 • ben je gewend om te werken op basis van de voorschriften op het gebied van werk, kwaliteit, veiligheid en milieu.
 • ben je in staat zelfstandig te werken.
 • ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Wat bieden we?

 • Informele werksfeer.                                                    
 • Beloning conform cao Metaalnijverheid.
 • Nettoloon indicatie tussen €1800 en €2500 per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Pensioen via STIPP.
 • 24 vakantiedagen o.b.v. fulltime dienstverband.
 • 8% vakantiegeld.
 • ATV-uren volgens cao Metaalnijverheid.
 • Salaris wordt wekelijks overgemaakt.
 • Het is mogelijk om direct in dienst te treden bij de opdrachtgever.

Bedrijfsprofiel opdrachtgever

In deze vacature treedt B-Power voornamelijk op “aan de voorkant” van de sollicitatieprocedure. Wij maken het eerste contact met jou, voeren de gesprekken, bemiddelen naar een kennismaking met onze opdrachtgever toe, doen de opvolging hiervan etc. Wanneer er werkelijk tot een samenwerking komt, dan draagt B-Power hier het zgn. spreekwoordelijke stokje over en vindt de contract- en salaris onderhandeling tussen jou en onze opdrachtgever plaats. Uiteraard blijven we jouw belangen altijd behartigen gedurende het traject en ben je vrij om ons weer te contracten bij vragen / onduidelijkheden. 😊

Deze opdrachtgever is twee decennia lang een bekende naam in de regio Westland op het gebied van autoschadeherstel. Het bedrijf kenmerkt zichzelf door uitstekende service, vakkundig herstel en reparatie met originele onderdelen. Schades worden behandeld door een team van specialisten met veel ervaring die werken met de nieuwste technieken op het gebied van autoschadeherstel. Binnen het bedrijf is veel aandacht voor een veilige en gezonde werkplek.

Wat doet B-Power voor jou?

B-Power biedt verschillende mogelijkheden binnen de bouw, techniek en aanverwante functiegroepen op zowel uitzend- als detacheringsbasis. Als flexwerker ben je in dienst van ons uitzendbureau. Je gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. We hebben een flexibele, persoonlijke en betrokken houding naar elk van onze medewerkers. We vinden regelmatig contact belangrijk: Hoe was je eerste werkdag. Bevalt je nieuwe werkplek? We houden van korte lijnen en duidelijke communicatie.                 

Na verloop van tijd bieden we de mogelijkheid voor een evaluatie en we proberen altijd jouw belangen te behartigen bij onze opdrachtgevers. Jij blij = Wij blij!                               

Ben jij de voorbewerker autoschade die we zoeken?

Spreekt de functie van voorbewerker autoschade je aan en wil je meer weten? Bel, app of mail ons en we vertellen je er dan  graag meer over.        

Heb je al een baan en ben je toe aan de volgende stap? Of werk je als zzp’er en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? We denken graag met je mee in wat je kunt en welke nieuwe stap in je carrière bij jou past.

 

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Pamela Madern op 010-5902849 / 06-43844668 of via pamela@b-power.nl

Vacature eigenschappen

Vacature categorieTechniek
OpleidingsniveauMBO
Aantal uur38/40

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.