Technisch Administratief Medewerker

Schiedam
Geplaatst 5 dagen geleden

Over de functie

Binnen de organisatie ben je de rechterhand van de Commercieel Technisch Manager maar daarnaast ben je voor de organisatie het eerste aanspreekpunt. Tevens zorg je voor de dagelijkse aansturing van jouw collega’s zodat de interne processen goed verlopen.
Je springt bij waar dat nodig is, je houdt je samen met je collega’s bezig met de financiële administratie; zoals het verwerken van gegevens in het ERP systeem en contact met debiteuren en crediteuren.
Daarbuiten heb je ook contact met de klanten van de organisatie en is contractenbeheer ook een onderdeel van je taak.

De informele sfeer biedt je de gelegenheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en initiatieven te tonen. Vanzelfsprekend word je hierbij begeleid.

Werkzaamheden

 • Financiële administratie; verwerken van gegevens in het systeem, contact met debiteuren en crediteuren.
 • Contractbeheer.
 • Klantencontact.

Wat zoeken we?

Als technisch, administratief medewerker beschik je over”:

 • Een afgeronde passende MBO opleiding.
 • Relevante financiële werkervaring.
 • Commercieel inzicht
 • Ervaring met MS Office producten (Word en Excel), Ervaring met Axapta is een pre.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden we?

 • Informele werksfeer
 • Beloning conform CAO klein metaal (functie schalen)
 • Brutoloon indicatie tussen €12 en € 16 per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Begeleiding vanuit B-Power
 • Naast een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket bieden we je
  een tijdelijk contract met die verstanden om later over te gaan naar onbepaalde tijd.

Sta jij stevig in je schoenen? Heb je commercieel inzicht? Is bij jou het glas altijd half vol? Heb jij een technische achtergrond of affiniteit in de verwarmingsbranche? Ben je integer en een teamplayer die aan continue verbetering wilt werken? REAGEER DAN NU!

Bedrijfsprofiel opdrachtgever

Het bedrijf houdt zich bezig met het leveren van een breed scala aan producten die te maken hebben met diverse takken van sport in de klimaatbeheersing waarbij Service en Onderhoud onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Zij hebben een eigen technische dienst en in samenwerkingsverband maken zij gebruik van installateurs en toeleveranciers.

Wat doet B-Power voor jou?

B-Power biedt verschillende mogelijkheden binnen de bouw, techniek en kader functies op zowel uitzend- als detacheringsbasis. Als flexwerker ben je in dienst van ons uitzendbureau. Je gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. We hebben een flexibele, persoonlijke en betrokken houding naar elk van onze medewerkers. We vinden regelmatig contact belangrijk: Hoe was je eerste werkdag, bevalt je nieuwe werkplek? En we houden van korte lijnen en duidelijke communicatie.

Na verloop van tijd bieden we de mogelijkheid voor een evaluatie en we proberen altijd jouw belangen te behartigen bij onze opdrachtgevers. Jij blij = Wij blij!

Ben jij de technisch, administratief medewerker die we zoeken?

Spreekt de functie van technisch administratief medewerker je aan en wil je meer weten? Bel, app of mail ons en we vertellen je er graag meer over.

Heb je al een baan en ben je toe aan de volgende stap? Of werk je als ZZP-er en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? We denken graag met je mee in wat je kunt en welke nieuwe stap in je carrière past bij jou!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Laura van der Burgh op 010-5902849 / 06-57541099 of via laura@b-power.nl

Vacature kenmerken

CategorieTechniek
OpleidingsniveauMBO (HB) werk/denk niveau)
Aantal uur40

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.