Stagiair recruitment & marketing

Maassluis
Geplaatst 1 maand geleden

Over de stage

Ben je bezig met een commerciële hbo-opleiding? Heb je een vlotte babbel en geen blad voor je mond? Wil jij een stageplek met eventuele toekomstmogelijkheden? Ben je benieuwd hoe het er eigenlijk aan toe gaat bij een uitzendbureau zelf? Neem dan snel contact op, want wij zijn op zoek naar jou!

Tijdens de stage zal je leren hoe je potentiele kandidaten kunt werven en selecteren voor het bijbehorende bedrijf. De collega’s op kantoor delen hierin graag hun jarenlange ervaring met jou! Naast het recruiten zal je je bezighouden met het onderhouden van de verschillende social media kanalen. B-Power is vindingrijk op dit gebied en maakt bijvoorbeeld gebruik van video-vacatures. Als jij met innovatieve plannen komt luisteren wij graag :)!

Werkzaamheden

 • Recruiten van geschikte kandidaten (werving en selectie)
 • Social media up-to-date houden waaronder Facebook, Instagram en Youtube
 • Vacatureteksten schrijven

Wat zoeken we?

Als stagiair recruitment & marketing:

 • Ben je bezig met je HBO-opleiding
 • Ben je 5 dagen per week beschikbaar (inclusief 1 dag aan de schoolopdracht)
 • Ben je gemotiveerd en geef je niet snel op
 • Ben je in het bezit van een geldig B-rijbewijs

Wat bieden we?

 • Informele werksfeer
 • Een stagevergoeding van 300,- per maand
 • Een stage met uitzicht op de toekomst
 • begeleiding in je taken en voldoende evaluatiemomenten
 • Ruimte voor jouw vragen en ideeën

Bedrijfsprofiel opdrachtgever

B-Power is een jong, dynamisch bureau voornamelijk actief in de bouw & techniek. Met een goed gevulde klantenportefeuille in de regio en een hoop te vervullen vacatures zijn we op zoek naar versterking! Het team bestaat uit een parttime medewerker en eigenaresse Laura. We zijn dus op zoek naar een derde persoon in ons team.

Wat doet B-Power voor jou?

B-Power biedt verschillende mogelijkheden binnen de bouw, techniek en industrie op zowel uitzend- als detacheringsbasis. Als flexwerker ben je in dienst van ons uitzendbureau. De flexwerkers gaan aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. In dit geval werk jij bij onszelf op kantoor.

We hebben een flexibele, persoonlijke en betrokken houding naar elk van onze medewerkers. We vinden regelmatig contact belangrijk: Hoe was je eerste werkdag, bevalt je nieuwe werkplek? En we houden van korte lijnen en duidelijke communicatie.

Na verloop van tijd bieden we de mogelijkheid voor een evaluatie en we proberen altijd jouw belangen te behartigen. Jij blij = Wij blij!

Ben jij de stagiair die we zoeken?

Spreekt de functie van stagiair recruitment & marketing je aan en wil je meer weten? Bel, app of mail ons en we vertellen je er graag meer over.

Ben je net afgestudeerd en wil je de commerciële richting op? Neem contact met ons op en we informeren je graag over andere functies zoals bijvoorbeeld recruitment consultant?

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Laura van der Burgh op 010-5902849 / 06-57541099 of via laura@b-power.nl

Vacature kenmerken

CategorieWerken bij B-Power
OpleidingsniveauHbo
Aantal uur32 - 40

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.