Service Coördinator Installatietechniek

Rotterdam
Geplaatst 4 maanden geleden

Over de functie

Als servicecoördinator installatietechniek ontvang je de storingsmelding van de klant en handel je deze (direct) af. Allereerst wordt het gerelateerde beheer gepland en afgehandeld. Hiertoe zet je de servicemonteurs zo efficiënt mogelijk in. Het is erg belangrijk om te zorgen voor een goede administratieve verwerking en afhandeling van bestellingen en werkbonnen. Je kunt servicetechnici aansturen en nauw samenwerken met de Servicedesk. Als er knelpunten zijn op dit gebied, kunnen deze worden opgelost. Daarnaast zorg je voor de realisatie van bedrijfsbelangen.

Werkzaamheden

 • Storing meldingen en de werkzaamheden doorvoeren;
 • Planning maken en deze bewaken;
 • Leidinggeven en communiceren met collega’s;

Wat zoeken we?

Als Service Coördinator Installatietechniek

 • Beschik je over een afgeronde technische MBO opleiding of je hebt dit niveau door (praktijk)ervaring bereikt
 • Beschik je over minimaal drie jaar ervaring
 • Beschik je over een rijbewijs B (pre)
 • Ben je proactief en communicatief vaardig
 • Ben je resultaatgericht
 • Ben je collegiaal

Wat bieden we?

 • Informele werksfeer
 • Beloning conform CAO klein metaal. (functie schalen)
 • Brutoloon indicatie tussen € 3.200 en € 3.800 per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Begeleiding vanuit B-Power
 • Naast een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket bieden we je een direct dienstverband bij de opdrachtgever aan

Sta jij stevig in je schoenen? Is bij jou het glas altijd half vol? Heb jij een technische achtergrond of affiniteit in de installatietechniek? Ben je integer en een teamplayer die aan continue verbetering wilt werken? REAGEER DAN DIRECT!

Bedrijfsprofiel opdrachtgever

Dit bedrijf is gespecialiseerd in verschillende oplossingen inzake installatietechniek. Het is een bedrijf dat zowel particulier als bedrijfsmatige systemen installeert. Hun kracht ligt in het verder denken van de traditionelen oplossingen. Nieuwe wegen bewandelen, die er voor zorgen dat de klant een veilig gevoel heeft.

Wat doet B-Power voor jou?

In deze vacature treedt B-Power voornamelijk op “aan de voorkant” van de sollicitatieprocedure. Wij maken het eerste contact met jou, voeren de gesprekken, bemiddelen naar een kennismaking met onze opdrachtgever toe, doen de opvolging hiervan etc. Wanneer er werkelijk tot een samenwerking komt, dan draagt B-Power hier het zgn. spreekwoordelijke stokje over en vindt de contract- en salaris onderhandeling tussen jou en onze opdrachtgever plaats. Uiteraard blijven we jouw belangen altijd behartigen gedurende het traject en ben je vrij om ons weer te contracten bij vragen of onduidelijkheden. 😊

Na verloop van tijd bieden we de mogelijkheid voor een evaluatie en we proberen altijd jouw belangen te behartigen bij onze opdrachtgevers. Jij blij = Wij blij!

Ben jij de Service Coördinator Installatietechniek die we zoeken?

Spreekt de functie van Service Coördinator Installatietechniek je aan en wil je meer weten? Bel, app of mail ons en we vertellen je er graag meer over.

Wil je liever als installatie monteur of service monteur aan de slag? Of in de bouw werken? Neem  dan  contact  met  ons  op!

Heb je al een baan en ben je toe aan de volgende stap?  We denken graag met je mee in wat je kunt en welke nieuwe stap in je carrière past bij jou.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Pamela Madern op 010-5902849 / 06-43844668 of via pamela@b-power.nl

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOverige
OpleidingsniveauMBO
Aantal uur40

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.