Opperman (stratenmaker of grondwerk)

Rotterdam
Geplaatst 5 maanden geleden

Over de functie

Hou je van werken in de buitenlucht? Ben je fysiek sterk en geen ‘watje’? Hou je ervan om te presteren op de werkvloer in een teamverband? Stop dan nu met zoeken en solliciteer direct!

Als opperman ondersteun je de stratenmaker/grondwerker. Jij bent de extra paar handen van de vakman. Dienstverlenend en niets maar dan ook niets is je teveel. Hard werken en het assisteren van je collega’s dat is wat jij graag doet. Stenen knippen, kruien, het zandbed glad strijken en het aangeven van materiaal. ‘Hoe meer er te doen is hoe beter!’ is jouw motto.

Werkzaamheden

  • Aanvoeren van stenen, blokken en trottoirbanden
  • Materialen sorteren en aanvoeren
  • Vegen van voegen
  • Stampen van bestratingen
  • Opbreken van bestratingen en vervolgens egaliseren
  • Op maat hakken van stenen en tegels
  • Stellen van banden en kolken

Bedrijfsprofiel opdrachtgever

Een grote speler in de Infra- en milieutechnische projecten is op zoek naar werknemers. Ze zijn gespecialiseerd in hun vak en denken vanuit een praktische haalbaarheid om de projecten te laten slagen. Ze nemen projecten aan op basis van grondwerk, wegenbouw, waterbouw, grondwaterbeheersing, milieutechniek en advies & ontwerp.

Wat doet B-Power voor jou?

B-Power biedt verschillende mogelijkheden binnen de bouw, techniek en industrie op zowel uitzend- als detacheringsbasis. Als flexwerker ben je in dienst van ons uitzendbureau. Je gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers.

We hebben een flexibele, persoonlijke en betrokken houding naar elk van onze medewerkers. We vinden regelmatig contact belangrijk: Hoe was je eerste werkdag, bevalt je nieuwe werkplek? En we houden van korte lijnen en duidelijke communicatie.
Na verloop van tijd bieden we de mogelijkheid voor een evaluatie en we proberen altijd jouw belangen te behartigen bij onze opdrachtgevers. Jij blij = Wij blij!

Ben jij de opperman die we zoeken?

Spreekt de functie van opperman (stratenmaker en grondwerk) je aan en wil je meer weten? Bel, app of mail ons en we vertellen je er graag meer over.

Wil je liever als stratenmaker of grondwerker aan de slag? Of in de installatietechniek of bouw werken? Neem contact met mij op!

Heb je al een baan en ben je toe aan de volgende stap? Of werk je als ZZP-er en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? We denken graag met je mee in wat je kunt en welke nieuwe stap in je carrière past bij jou.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Lisa van der Burgh op 010-5902849 of via lisa@b-power.nl

Vacature kenmerken

CategorieInfra
OpleidingsniveauMBO
Aantal uur38

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.