Container planner (wegtransport)

Geplaatst 1 maand geleden.

Over de functie

In de functie als planner wegtransport ben jij verantwoordelijk voor het inplannen van container wegtransport vanuit, voornamelijk, de havens in Rotterdam en Antwerpen naar het achterland en vice versa. Jij zal zowel volle als lege containers inplannen en je houdt hierbij uiteraard rekening met de meest efficiënte route.

 

Over het bedrijf

Het bedrijf is een van de toonaangevende, neutrale dienstverleners voor container logistiek in het Europese achterland. Met een hecht netwerk van eigen terminals en transportlijnen integreert het bedrijf containervervoer tussen de westelijke zeehavens, de Duitse havens aan de Noordzee en het Europese achterland.

Functie eisen

  • Een logistieke opleiding gevolgd en afgerond op minimaal niveau 4.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal in woord en geschrift.
  • Minimaal 3 jaar ervaring als planner (container) wegtransport.
  • Stressbestendig, geografisch inzicht en een helicopterview zijn kernwoorden die jou omschrijven.

Iets voor jou?

  • Begeleiding vanuit B-Power
  • Een ambitieuze werkomgeving
  • Naast een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket bieden we je
    een tijdelijke contract met die verstanden om later over te gaan naar onbepaalde tijd.

Sta jij stevig in je schoenen? Ben je stressbestendig? En heb jij een geografisch inzicht? Kan jij als geen ander organiseren en coördineren? Is het jouw persoonlijke uitdaging dat alles op rolletjes loopt?  REAGEER DAN GELIJK!

In deze vacature treedt B-Power voornamelijk op “aan de voorkant” van de sollicitatieprocedure. Wij maken het eerste contact met jou, voeren de gesprekken, bemiddelen naar een kennismaking met onze opdrachtgever toe, doen de opvolging hiervan etc. Wanneer er werkelijk tot een samenwerking komt, dan draagt B-Power hier het zgn. spreekwoordelijke stokje over en vindt de contract- en salaris onderhandeling tussen jou en onze opdrachtgever plaats. Uiteraard blijven we jouw belangen altijd behartigen gedurende het traject en ben je vrij om ons weer te contracten bij vragen / onduidelijkheden. 😊

Wil je meer weten over deze vacature? Neem contact op met Pamela Madern op 010-5902849 / 06-43844668 of via pamela@b-power.nl

Vacature eigenschappen

Vacature categorieCommercieel, Techniek
OpleidingsniveauMBO (HB) werk/denk niveau)
Aantal uur40

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.