Metaal & Techniek

Wil jij werken in de Metaal of Installatietechniek? Stop met zoeken, de kans is groot dat wij een mooie baan voor je hebben. Natuurlijk ben je altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij bemiddelen in zowel startersfuncties als banen voor ervaren kanjers.

Werken in de techniek?

Tijdens de kennismaking nemen wij de tijd om naast je wensen voor je toekomstige baan, echt jou te leren kennen. Zo proberen we o.a. te ontdekken of je liever bij een groot of klein bedrijf werkt, en of je voorkeur uitgaat naar werken in teamverband of liever zo veel mogelijk zelfstandig. Meer over het werken via B-Power lees je in deze blog.

Wij hebben vacatures voor:

Metaal:

Installatietechniek:

  • Loodgieter
  • CV-monteur
  • Elektromonteur
  • Monteur paneelbouw
  • Service technicus

Zit jouw toekomstige baan er niet tussen? Bekijk onze andere vacatures hier of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Zoekt u personeel in de Techniek?

Het feit dat u nu deze pagina leest, betekent dat u – zoals veel werkgevers – op zoek bent naar personeel. Vooral de vraag naar handige vakkrachten is groot op dit moment. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar personeel in de Techniek, deze branche is een van onze specialiteiten. Al jarenlang weten wij met succes de verbindende factor te zijn tussen werkgever en werknemer. Dat komt omdat we al sinds 2010 goed zijn voor alle werknemers die wij bemiddelen. Nog steeds hebben wij contact met werknemers van het eerste uur. Wij werken volgens de kernwaarden:

0

Flexibel

Persoonlijk

Betrokken

En dat werkt! Ons netwerk in de regio, die loopt van groot-Rotterdam via Den Haag naar onze vestigingsplaats Maasland, is flink gegroeid in de afgelopen jaren.

Benieuwd naar ‘onze’ vakkrachten? Via deze link vindt u meer informatie over onze dienstverlening. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken met Laura via 010-5902849 of vul het contactformulier in.

Op zoek naar personeel in de techniek?