Opdrachten voor timmermannen

Ben jij vakkundig en heb je ervaring met verschillende timmerwerkzaamheden? En zoek je een (tijdelijke) baan als timmerman? Dan nodigen we jou uit om te solliciteren op één van onze vacatures! Bekijk onze opdrachten en meld je aan. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wie ben jij?

Als timmerman werk je dagelijks aan verschillende opdrachten, zoals het timmeren van diverse vloer,- en dakconstructies of het plaatsen van een scheidingswand. Je voert herstelwerkzaamheden uit en bent inzetbaar voor klussen als het stellen van kozijnen en het afhangen van deuren en ramen.

Wat zoeken wij?

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij momenteel op zoek naar een ervaren timmerman. Wij zijn op zoek naar iemand die over een groot bouwkundig inzicht beschikt en vakkundig werk levert. Je hebt bij voorkeur een afgeronde, relevante mbo-opleiding en bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke baan in een afwisselende werkomgeving. Het gaat om een tijdelijke functie in de omgeving van Rotterdam. Je krijgt een contract bij B-Power en ontvangt een marktconform salaris. Wanneer de werkzaamheden naar tevredenheid worden uitgevoerd, bestaat de mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Iets voor jou?

laura-van-der-burghIs deze opdracht echt iets voor jou? Neem dan contact op met Laura via

info@b-power.nl of bel naar 010-59 028 49.

Is deze opdracht iets voor jou?