Opdrachten voor servicemonteurs

Wij hebben regelmatig verschillende (tijdelijke) opdrachten voor gedreven servicemonteurs. Ben jij de vakkundige flexwerker die wij zoeken? Dan nodigen we jou uit om te solliciteren! Bekijk onze opdrachten en meld je aan. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wie ben jij?

Als servicemonteur ben je dagelijks bezig het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van (complexe) storingen. Je weet de oorzaak in korte tijd op te sporen en het probleem op te lossen. Je komt vaak bij de klanten, waardoor je het visitekaartje van de opdrachtgever bent.

Wat zoeken wij?

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij momenteel op zoek naar een flexibele servicemonteur. Wij zijn op zoek naar iemand die klantvriendelijk is en vakkundig werk levert. Je hebt bij voorkeur een afgeronde, relevante mbo- opleiding en bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke baan in een afwisselende werkomgeving. Het gaat om een tijdelijke functie in de omgeving van Rotterdam. Je krijgt een contract bij B-Power en ontvangt een marktconform salaris. Wanneer de werkzaamheden naar tevredenheid worden uitgevoerd, bestaat de mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Iets voor jou?

laura-van-der-burghIs deze opdracht echt iets voor jou? Neem dan contact op met Laura via

info@b-power.nl of bel naar 010-59 028 49.

Is deze opdracht iets voor jou?