Opdrachten voor installatiemonteurs

Ben jij opgeleid tot installatiemonteur en zoek je een (tijdelijke) baan? Wij hebben regelmatig opdrachten voor vakkundige installatiemonteurs. Ben jij degene die wij zoeken? Meld je aan! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je verder te helpen.

Wie ben jij?

Als servicemonteur installatietechniek werk je geregeld op locatie en ben je het visitekaartje van het bedrijf waarvoor je werkt. Je dagelijkse verantwoordelijkheden bestaan uit het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen aan bijvoorbeeld cv-ketels, watervoorzieningen en ventilatiesystemen.

Wat zoeken wij?

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij momenteel op zoek naar een vakkundige servicemonteur installatietechniek. Wij zijn op zoek naar iemand die klantvriendelijk en proactief is. Je hebt bij voorkeur een afgeronde mbo-opleiding elektro- of installatietechniek en bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke baan in een afwisselende werkomgeving. Het gaat om een tijdelijke functie in de omgeving van Rotterdam. Je krijgt een contract bij B-Power en ontvangt een marktconform salaris. Wanneer de werkzaamheden naar tevredenheid worden uitgevoerd, bestaat de mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Iets voor jou?

laura-van-der-burghIs deze opdracht echt iets voor jou? Neem dan contact op met Laura via

info@b-power.nl of bel naar 010-59 028 49.

Is deze opdracht iets voor jou?