Opdrachten voor houtrotsaneerders

Heb jij je gespecialiseerd in houtrotsanering en ben je op zoek naar een leuke, afwisselende baan? Dan nodigen we jou uit om te solliciteren op één van de vacatures! Bekijk onze opdrachten en meld je aan. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Wie ben jij?

Als houtrotsaneerder ben je dagelijks bezig met herstellen en verwijderen van houtrot aan bijvoorbeeld deuren, ramen en kozijnen. Je werkt netjes en georganiseerd tijdens de opdrachten. Ook ben je inzetbaar voor klussen als het afhangen van ramen en deuren en het bevestigen van hang’- en sluitwerk.

Wat zoeken wij?

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij momenteel op zoek naar een vakbekwame en ervaren houtrotsaneerder. Wij zijn op zoek naar iemand die secuur is en vakkundig werk levert. Je hebt bij voorkeur een afgeronde, relevante mbo-opleiding en bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke baan in een afwisselende werkomgeving. Het gaat om een tijdelijke functie in de omgeving van Rotterdam. Je krijgt een contract bij B-Power en ontvangt een marktconform salaris. Wanneer de werkzaamheden naar tevredenheid worden uitgevoerd, bestaat de mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Iets voor jou?

laura-van-der-burghIs deze opdracht echt iets voor jou? Neem dan contact op met Laura via

info@b-power.nl of bel naar 010-59 028 49.

Is deze opdracht iets voor jou?