Opdrachten voor cv-monteurs

Ben jij een ervaren, professionele cv-monteur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben regelmatig interessante vacatures voor vakkundige cv-monteurs die van aanpakken houden. Meld je vandaag nog aan! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je verder te helpen.

Wie ben jij?

Als cv-monteur installeer en onderhoud je cv-ketels, leg je leidingnetten aan en plaats je radiatoren. De werkzaamheden voer je zowel zelfstandig, als in een team uit. Je komt vaak bij de klanten thuis, waardoor je het visitekaartje van de opdrachtgever bent.

Wat zoeken wij?

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij momenteel op zoek naar een ervaren cv-monteur. Wij zijn op zoek naar iemand die klantvriendelijk is en vakkundig werk levert. Je hebt bij voorkeur een afgeronde, relevante mbo-opleiding en bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke baan in een afwisselende werkomgeving. Het gaat om een tijdelijke functie in de omgeving van Rotterdam. Je krijgt een contract bij B-Power en ontvangt een marktconform salaris. Wanneer de werkzaamheden naar tevredenheid worden uitgevoerd, bestaat de mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Iets voor jou?

laura-van-der-burghIs deze opdracht echt iets voor jou? Neem dan contact op met Laura via

info@b-power.nl of bel naar 010-59 028 49.

Is deze opdracht iets voor jou?