B-Power levert graag de perfecte flexwerker aan bedrijven. Om die beste vakkracht te kunnen selecteren, is het belangrijk om goed uit te zoeken wie het meest bij de opdracht past. Hoe wij dat aanpakken? Daarvoor passen we onze speciale B-Power samenstelling toe!

 

Om de beste kandidaat aan de zoekopdracht te kunnen koppelen, heeft onze eigenaresse én matchmaker Laura de workshop Client, candidate and recruiter experience aan de Hogeschool voor Recruitment gevolgd. Zo weet ze nog beter hoe je op een persoonlijke manier goede matches kunt maken waarbij de werkgever én werknemer tevreden zijn.

“Zodra een vacature bij ons binnenkomt, gaan we ons eerst zoveel mogelijk verdiepen in de opdrachtgever”, vertelt Laura. “We gaan niet als een kip zonder kop proberen te matchen, maar zorgen voor een korte, maar uitgebreide intake met het bedrijf. We vragen de werkgever bijvoorbeeld wat de zoekopdracht precies inhoudt, waar de flexwerker terecht komt, wat de taken zijn en wat de verwachtingen zijn. Zonder deze input, kunnen we de meest geschikte kandidaat voor de functie niet vinden. Dan weet je immers niet wat voor soort arbeidskracht je precies zoekt. Zodra we deze informatie op orde hebben, start het zoekproces. We raadplegen ons eigen bestand en mailen de opdracht door naar de bij B-Power ingeschreven flexwerkers waarvan we denken dat ze goed bij de functie passen. Ook komt het voor dat we de vacature op bijvoorbeeld LinkedIn plaatsen en we zo de perfecte kandidaat vinden.”

De kernwoorden van B-Power zijn persoonlijk, flexibel en betrokken. “Dat passen we ook toe tijdens het zoekproces”, zegt Laura. “We zorgen er bijvoorbeeld voor dat het gesprek in een rustige ruimte plaatsvindt, zodat de sollicitant zich op z’n gemak voelt. Onze locatie hebben we corona-proof ingericht, zodat iedereen gerust langs kan komen. Mocht de sollicitant het prettig vinden om de sollicitatie via een video call te doen, dan bieden wij die mogelijkheid ook.

Als de kandidaat is aangenomen en zijn of haar eerste werkdag heeft gehad, bellen we daarna altijd even om te vragen hoe het was. We vinden het belangrijk om te weten wat er in onze flexwerkers omgaat en om hierop in te spelen. Zo helpen we de flexwerkers om maximaal te presteren.”

Zoek jij de perfecte flexwerker voor jouw (tijdelijke) klus of baan? Wij nemen de werving, selectie en het contracteren van vakkrachten graag van je over! Neem contact met ons op via 010-5902849.