Bouw & Infra

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Bekijk een van de vele vacatures die wij hebben voor functies in de Bouw of Infra. Werken via ons betekent dat wij je op tijd betalen en je hetzelfde salaris ontvangt als een werknemer die in vaste dienst is van de opdrachtgever.

Werken in de bouw?

Wij verlonen je via de juiste cao, zodat je verzekerd bent van het juiste loon en de juiste extra arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw. Ook voorzien we je waar nodig van de juiste bedrijfskleding. Samen met jou gaan we op zoek naar een baan en een bedrijf die écht bij je passen.

Wij hebben vacatures voor de volgende handige kanjers:

Bouw:

Infra:

  • Grondwerker
  • Machinist
  • Opperman
  • Stratenmaker

Zit jouw toekomstige baan er niet tussen? Bekijk onze andere vacatures hier of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Werken als zzp’er in de bouw?

Ben je werkzaam als zzp’er in de bouw? Ook dan hebben wij mooie opdrachten voor je klaarliggen. Ook hiervoor geldt: neem direct contact met ons op om te ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Zoekt u personeel voor de bouw?

De vraag naar vaklieden is groot op dit moment. Het feit dat u onze website bezoekt, stelt dat dit bij u niet anders is. Gelukkig bent u dan bij ons aan het juiste adres. B-Power weet al jarenlang – met succes – de verbindende factor te zijn tussen werkgever en operationeel of administratief personeel in de Bouw. Dat komt omdat we al sinds 2010 goed zijn voor alle werknemers die wij bemiddelen. Wij hebben nog steeds contact met werknemers van het eerste uur. Hoe dat kan? Eigenlijk doordat wij er ‘ouderwetse’ principes op na houden:

0

Flexibel

Persoonlijk

Betrokken

En dat werkt! Ons netwerk in de regio, die loopt van groot-Rotterdam via Den Haag naar onze vestigingsplaats Maasland, is flink gegroeid in de afgelopen jaren.

Benieuwd naar ‘onze’ vakkrachten? Via deze link vindt u meer informatie over onze dienstverlening. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken met Laura via 010-5902849 of vul het contactformulier in.

Op zoek naar personeel in de bouw?