Administratief

Waar anderen het liefste met hun handen werken, ben jij sterk in administratieve werkzaamheden. Ook voor jou hebben we een aantal mooie vacatures voor administratief werk, of je nu hbo- of mbo-geschoold bent. Wij maken graag kennis met je. We nemen tijdens een kennismakingsgesprek uitgebreid de tijd om je ervaring, kwaliteiten en ook toekomstwensen door te nemen.

Werken op kantoor?

Wellicht ben je nu werkzaam als vakkracht maar zou je graag een administratieve functie willen, dan onderzoeken we samen de mogelijkheden. En dankzij ons principe ‘gelijk loon voor gelijk werk’ ben jij ervan verzekerd dat jij hetzelfde betaalt krijgt als iemand die in vaste dienst is van de opdrachtgever. Bekijk of jouw toekomstige baan te vinden is tussen onze vacatures.

Wij hebben de volgende vacatures:

Administratief werk:

  • Container planner
  • Customer service medewerker
  • Expediteur
  • Planner binnenvaart
  • Transport planner
  • Werkvoorbereider

Zit jouw toekomstige baan er niet tussen? Bekijk onze andere vacatures hier of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Zoekt u administratief personeel?

Heeft u een vacature voor een administratieve functie, dan gaan wij graag voor u op zoek naar de ideale kandidaat. Wellicht bevindt deze persoon zich al in ons uitgebreide netwerk of weten wij hem of haar voor u te vinden via onze onderscheidende wervingsmethodes. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij niet elke willekeurige kandidaat aan u voorstellen, maar dat wij de tijd hebben genomen elke kandidaat te leren kennen. Daarbij kijken we ook of iemand een match is met uw unieke bedrijfscultuur, want ook dat is bepalend voor een goede match. Wij werken volgens deze kernwaarden:

0

Flexibel

Persoonlijk

Betrokken

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij zien ernaar uit voor u aan de slag te gaan.

Benieuwd naar ‘onze’ vakkrachten? Via deze link vindt u meer informatie over onze dienstverlening. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken met Pamela via 010-5902849 of vul het contactformulier in.

Op zoek naar personeel administratief personeel?